Εκπαιδευτικοί Οδηγοί

O απόλυτος οδηγός του CSI Institute για το ΖΟΟΜ | Κατεβάστε τον δωρεάν

Η πανδημία του COVID-19 έχει αλλάξει τον τρόπο που κινείται και σκέφτεται ολόκληρος ο πλανήτης. Δεν μπορούσαμε για πολύ καιρό να πραγματοποιούμε προσωπικές συναντήσεις ή να διοργανώνουμε μεγάλες εκδηλώσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις και οργανισμοί να ψάξουν νέους τρόπους επικοινωνίας και λειτουργίας. Η πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων ονόματι Zoom έδωσε σημαντικές λύσεις σε πολλά από τα ζητήματα επικοινωνίας που προέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας.

Το Zoom είναι μια υπηρεσία τηλεδιάσκεψης που βασίζεται στην τεχνολογία Cloud. Προορίζεται για τις επιχειρήσεις με σκοπό οι εργαζόμενοι να δουλεύουν εξ αποστάσεως και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών της κάθε επιχείρησης. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι διασκέψεις βίντεο και ήχου, η συνεργασία, η συνομιλία και τα διαδικτυακά σεμινάρια. Επιπλέον, επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ φίλων και οικογενειών, καθώς δίνει τη δυνατότητα δωρεάν βιντεοκλήσεων από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Υποστηρίζει τόσο επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και χρήστες κινητών τηλεφώνων με εφαρμογές για Android και iOS.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό για την εγγραφή σας στο  Zoom εδώ και να ξεκινήσετε αμέσως τις τηλεδιασκέψεις!

 

The following two tabs change content below.

Γιώργος Καρανταΐδης

Ονομάζομαι Καρανταΐδης Γιώργος και είμαι Διπλωματούχος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εκπονώ τη διδακτορική μου διατριβή στο Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ. με θέμα την Επεξεργασία Σήματος και Ανάλυση Πληροφοριών σε εφαρμογές ψηφιακής εγκληματολογίας. Ως υπ. Διδάκτωρ, είμαι υπότροφος του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Υπολογιστική Νοημοσύνη από το Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ. Κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Γεωπληροφορική από την Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ., συνεργάζομαι εθελοντικά με το CSI Institute συμμετέχοντας σε δράσεις και βοηθώντας παράλληλα στη συγγραφή ενημερωτικών και επίκαιρων άρθρων.