Γίνε εθελοντής
Volunteering

To έργο μας στηρίζεται στην καλή θέληση και την αφοσίωση των εθελοντών μας οι οποίοι στηρίζουν καθημερινά τις δράσεις μας για την ενημέρωση, την πρόληψη καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσους αναζητούν βοήθεια γύρω από την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τη διαχείριση σχετικών κινδύνων.

Δεν θα ήμασταν σε θέση να συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες πρόληψης και ενημέρωσης που πραγματικά σώζουν ζωές χωρίς τη στήριξη και την αφοσίωση των εθελοντών μας.

Καλωσορίζουμε λοιπόν και υπολογίζουμε τον εθελοντισμό ο οποίος αποτελεί την καρδιά του Ινστιτούτου μας. Ο εθελοντισμός παρέχει πολλαπλά οφέλη εξίσου για όσους τον ακολουθούν καθώς δίνει την ευκαιρία για νέα πλαίσια γνωριμιών και βελτίωση των προσωπικών-επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι στους οποίους μπορείτε να συμμετέχετε εθελοντικά στις δράσεις του CSI Institute, βοηθώντας μας με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο ψηφιακό κόσμο για όλους!

Ενδεικτικά, μπορείτε να μας υποστηρίξετε στα παρακάτω:

  • Γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη (για φοιτητές ή απόφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ όλων των επιστημονικών πεδίων)
  • Αρθρογραφία, ενέργειες προώθησης και διαχείριση social media (για φοιτητές ή απόφοιτους παιδαγωγικών, κοινωνικών και ανθρωπιστικών σπουδών)
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες (αυστηρά για απόφοιτους σχολών ψυχολογίας με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος)
  • Εκμάθηση Υπολογιστών σε άτομα 3ης ηλικίας (φοιτητές ή απόφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ στον τομέα της Πληροφορικής, του Διαδικτύου ή των νέων τεχνολογιών)

Τι προσφέρουμε στους εθελοντές μας

  • Την ευκαιρία να συνεισφέρουν στο έργο και τις δράσεις του πλέον δημιουργικoύ και ανερχόμενου Ινστιτούτου στον τομέα της διεθνούς κυβερνοασφάλειας
  • Την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν εμπειρία σε θέματα κυβερνοασφάλειας, κυβερνοεγκλήματος και διαδικτυακής θυματοποίησης
  • Ενεργοποίηση δικτύου γνωριμιών

Τι  επιθυμούμε από τους εθελοντές μας

  • Μια ελάχιστη δέσμευση τουλάχιστον έξι μηνών. Ωστόσο, καλωσορίζουμε τους εθελοντές που επιθυμούν να παραμείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
  • Μια δέσμευση στη φιλοσοφία και τις αξίες μας

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις μέλος της εθελοντικής μας ομάδας και να γίνεις σύμμαχος στην προσπάθειά μας, στείλε αίτηση, με το βιογραφικό σου και υπογεγγραμένη την φόρμα εθελοντισμού που θα βρεις εδώ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου!

Φόρμα Ενδιαφέροντος
Συμμετοχής & Υποστήριξης στο Ινστιτούτο μας