Στηρίξτε μας
Donation CSIi

Με τη συμβολή σας μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά σε τόσες πολλές ζωές. Η δωρεά σας θα βοηθήσει να προφυλάξουμε όλους εσάς και κυρίως τα παιδιά μας από τους κινδύνους του διαδικτύου, να συνεχίσουμε τις επιμορφωτικές μας δράσεις και να βοηθήσουμε τους ευάλωτους και τους κοινωνικά μειονεκτούντες.

Κάθε οικονομική υποστήριξη, μικρή ή μεγαλύτερη, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη συνέχιση του έργου μας. Με τη βοήθειά σας θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσους το έχουν ανάγκη, όπως και να ενημερώνουμε παιδιά, ενήλικες, άτομα της 3ης ηλικίας, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και επιχειρήσεις στέλνοντας ισχυρό μήνυμα ότι το καλύτερο όπλο είναι η πρόληψη και η έγκυρη ενημέρωση.

Πώς αξιοποιείται η δωρεά σας:

  • Υποδομές: Στηρίξτε μας έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε περισσότερες πληθυσμιακές ομάδες
  • Eνημέρωση και Επιμόρφωση: Ενισχύστε την προσπάθεια μας για την παροχή ενός δωρεάν ηλεκτρονικού προγράμματος σπουδών για γονείς και παιδιά.
  • Ανάπτυξη: Δημιουργία και ανάπτυξη εργαλείων, εφαρμογών και προγραμμάτων για την ασφαλή πλοήγηση όλων και κυρίως των παιδιών στο διαδίκτυο.

Υποστηρίξτε το έργο μας με τους παρακάτω τρόπους:

Μέσω web banking ή στο ταμείο οποιασδήποτε τράπεζας, με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

Αριθμός Λογ/μού:  5053-086956-921

ΙΒΑΝ:  GR17 0172 0530 0050 5308 6956 921

SWIFT: PIRBGRAA

Δικαιούχος: ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αν επιλέξετε να μας στηρίξετε μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλούμε ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό στο 2111 82 18 18 ή στο info@csii.gr, ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη χορηγίας.

Σε κάθε δωρητή, εκτός από την απόδειξη χορηγίας, αποστέλλεται ευχαριστήρια επιστολή και ενημερωτικοί οδηγοί καθώς και βιβλία του κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Aν είστε εταιρεία ή οργανισμός, μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο μας μέσω μιας συνεργασίας στο πλαίσιο της Εταιρικής σας Κοινωνικής Ευθύνης. Κάθε μνημόνιο συνεργασίας είναι ξεχωριστό και προσαρμοσμένο στο προφίλ και την επικοινωνιακή στόχευση των συνεργατών μας.

Μπορείτε να υποστηρίξετε συγκεκριμένες δράσεις μας ή/και να γίνεται σταθερός υποστηρικτής του I. Μέσω των πανελλαδικών και διεθνών δράσεων του Ινστιτούτου, προσφέρεται πλήθος ανταποδοτικών οφελών που μπορούν να αναδείξουν και να ενισχύσουν την κοινωνική ευαισθησία του οργανισμού σας.

Ενδεικτικά, οι συνεργάτες του Ινστιτούτου προβάλλονται:

  • Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.csii.gr
  • Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του CSI Institute (Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, Twitter)
  • Σε όλο το υλικό προβολής και δημοσιότητας του Ινστιτούτου (roll up banners, promo stands, flying banners κλπ.)
  • Στα ΜΜΕ με συστηματική, ευρεία και ποιοτική προβολή (Τηλεοπτικό / Ραδιοφωνικό spot, Δελτία Τύπου, Συνεντεύξεις)

Αν επιθυμείτε να γίνετε χορηγός του CSI Institute, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2111 82 18 18 ή στο info@csii.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος
Συμμετοχής & Υποστήριξης στο Ινστιτούτο μας