Εγκλήματα

Θεσσαλονίκη | Νεκρή γυναίκα μετά από πυροβολισμούς

Νεκρή η γυναίκα η οποία τραυματίστηκε από πυροβολισμούς σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη.

Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα η οποία έπεσε θύμα επίθεσης με πυροβολισμούς σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη. Το συμβάν έλαβε χώρα σήμερα περί τις 10:30, όταν η γυναίκα πήγαινε στο ζαχαροπλαστείο ώστε να αγοράσει ψωμί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τότε μία άλλη γυναίκα άνοιξε πυρ σε βάρος της, τραυματίζοντάς την σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Η κατάστασή της, ωστόσο, ήταν πολύ κρίσιμη και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Υπάρχουν πληροφορίες πως η δράστις πυροβόλησε κατά του θύματος μέσα από ένα αυτοκίνητο, οι οποίες εξετάζονται. Παράλληλα, πηγές κάνουν λόγο και για συνεργό.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό συμβάν διερευνώνται.

Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της κοινότητας Νέας Μαδύτου, Επαμεινώνδας Όχονος, κατά πάσα πιθανότητα νύφη πυροβόλησε την πεθερά της, η οποία πήγε στο ζαχαροπλαστείο για να ψωνίσει, για οικογενειακές διαφορές. Και οι δύο γυναίκες αποτελούν μέλη μιας οικογένειας ρομά, η οποία μετακόμισε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή και νοίκιασε σπίτι στη Νέα Μάδυτο.

Πηγή: e-radio.gr