Διαδίκτυο, Τεχνολογία

Τέλος στα “τα μικρόφωνά σας παρακαλώ!” | Η Google έφερε τη λύση

Κοινοποιήστε το άρθρο:

Επιμέλεια Σταματία Καραγιάννη

Και ναι, έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε!

Τέλος στους ενοχλητικούς θορύβους την ώρα των βιντεοκλήσεων και στα “τα μικρόφωνά σας παρακαλώ!”, καθώς η Google έφερε τη λύση!

Ειδικότερα, ανακοινώθηκε ότι θα παρέχεται η δυνατότητα ειδοποίησης του χρήστη όταν εντοπίζεται κάποιο ήχο-μικροφώνισμα από το σύστημά του. Συγκεκριμένα, μία κόκκινη κουκκίδα θα γίνεται ορατή από τον χρήστη, στο κουμπί “περισσότερες επιλογές” κάτω από το παράθυρό του, συνοδευόμενο από ένα ειδοποιητικό κείμενο για το “πρόβλημα” που δημιουργεί.

Επιπλέον, με το πάτημα της ειδοποίησης, ο χρήστης θα μεταφέρεται στο κέντρο βοήθειας της Google, στο οποίο θα υπάρχουν προτεινόμενα βήματα για τη λύση του θέματος.

Σύμφωνα με την Google, η δυνατότητα αυτή θα είναι προκαθορισμένη και θα αρχίσει να κυκλοφορεί σταδιακά στις επόμενες δύο εβδομάδες. Τέλος, θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Google Workspace, καθώς και στην παλαιότερη έκδοση G Suite Basic and Business.

Τελικά, πρέπει να προκύψει μία δυσκολία για να ανακαλύψεις τις αδυναμίες σου…ευχαριστούμε COVID-19 (!)

Θα ακολουθήσουμε το παράδειγμά σου…

Πηγή: mashable.com

Κοινοποιήστε το άρθρο:
The following two tabs change content below.

Σταματία Καραγιάννη

Ονομάζομαι Σταματία Καραγιάννη και είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη διάρκεια των σπουδών μου έχω εκπονήσει πλήθος εργασιών, τόσο θεωρητικού, όσο και ερευνητικού χαρακτήρα, ενώ βρίσκομαι ενόψει της πτυχιακής μου εργασίας με θέμα τη μνήμη. Παράλληλα, έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια με επίκεντρο την νευροψυχολογία και τη γνωστική ψυχολογία, τομείς που αποτελούν το κύριο ενδιαφέρον μου, αλλά και ημερίδες της Εταιρείας Γνωσιακών και Συμπεριφοριστικών Σπουδών, για μία πιο ολιστική προσέγγιση. Η συνεργασία μου με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοάσφαλεια (CSIi) πραγματοποιείται στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης.