Συνελήφθη 29χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου μετά από καταγγελία 22χρονης ότι την εξύβριζε και την απειλούσε μέσω εφαρμογών στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα απέστειλε προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο σε οικείους της.
Έπειτα από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο κρότου στο οποίο υπήρχε φυσίγγιο κρότου, 16 φυσίγγια κρότου και 5 κάλυκες.
Ονομάζομαι Κέλλυ Ιωάννου. Είμαι Υπ. Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας και Τrauma Coach. Ως Διευθύντρια του CSI Institute, υποστηρίζω θερμά το όραμα του Ινστιτούτου που προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς όπως την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο. Διαθέτω κλινική εμπειρία στον τομέα του Hλεκτρονικού Τραύματος (εξαρτήσεις από διαδίκτυο/ διαδικτυακούς εκβιασμούς, εκφοβισμούς, παρενοχλήσεις κ.ο.κ) και είμαι ιδρύτρια του Traumahelp, του μοναδικού κέντρου στην Ελλάδα για τη θεραπεία και την αποκατάσταση του ηλεκτρονικού τραύματος.