Εγκλήματα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απατεώνες παριστάνουν υπαλλήλους της ΔΕΗ και ρημάζουν σπίτια στην “καρδιά” της Αθήνας

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ συνιστάται από το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας ιδιαίτερα σε κατοίκους στο κέντρο της Αθήνας καθώς κυκλοφορούν δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα μέσης ηλικίας, παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ .

Σήμερα το Ινστιτούτο μας ενημερώθηκε για πάνω από πέντε κρούσματα στην περιοχή των Κάτω Πετραλώνων. Θύμα τους μάλιστα έπεσε και μία ηλικιωμένη γυναίκα την οποία έσπρωξαν και στη συνέχεια έκλεψαν.

Και τα δύο άτομα κρατούν ένα μεγάλο ντοσιέ και επικαλούνται έρευνα της ΔΕΗ.

Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει ποτέ να ανοίγετε την πόρτα σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για επιτήδειους που σκοπό τους έχουν να εξαπατήσουν.

Οι περισσότερες έρευνες και εργασίες έχουν ανασταλεί λόγω της πανδημίας ή πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικού αριθμού.

 

Επιμέλεια κειμένου: Χριστιάνα Ευσταθίου

 

The following two tabs change content below.

Κέλλυ Ιωάννου

Ονομάζομαι Κέλλυ Ιωάννου. Είμαι Υπ. Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας και Τrauma Coach. Ως Διευθύντρια του CSI Institute, υποστηρίζω θερμά το όραμα του Ινστιτούτου που προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς όπως την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο. Διαθέτω κλινική εμπειρία στον τομέα του Hλεκτρονικού Τραύματος (εξαρτήσεις από διαδίκτυο/ διαδικτυακούς εκβιασμούς, εκφοβισμούς, παρενοχλήσεις κ.ο.κ) και είμαι ιδρύτρια του Traumahelp, του μοναδικού κέντρου στην Ελλάδα για τη θεραπεία και την αποκατάσταση του ηλεκτρονικού τραύματος.