Μη κατηγοριοποιημένο

Φρίκη στο Έσσεξ της Βρετανίας: Βρέθηκαν 39 πτώματα μέσα σε φορτηγό

Με πληροφορίες από news247.gr

Η αστυνομία εκτιμά, πως το φορτηγό ήρθε από τη Βουλγαρία και εισήλθε στη Βρετανία από την Ουαλία. Ο 25χρονος οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για φόνο. Σε εξέλιξη η διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Βρετανία μετά τον εντοπισμό 39 πτωμάτων μέσα σε κοντέινερ φορτηγού στο Έσσεξ. Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία πρόκειται για τις σορούς 38 ενηλίκων και ενός εφήβου.

Το κοντέινερ ανακαλύφθηκε στο βιομηχανικό πάρκο Waterglade στο Grays στη 01.40 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως αναφέρει το BBC, ο 25χρονος οδηγός του οχήματος με καταγωγή από τη Βόρεια Ιρλανδία έχει συλληφθεί ως ύποπτος για φόνο. Όπως διαπιστώθηκε, το φορτηγό ξεκίνησε από τη Βουλγαρία και εισήλθε στη χώρα από το Χόλιχεντ της Ουαλίας το περασμένο Σάββατο.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Τουλάχιστον 15 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην Eastern Avenue για να μην επιτρέψουν σε οδηγούς την προσέγγιση στη βιομηχανική περιοχή, όπου εντοπίστηκε το φορτηγό.

«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν και πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Οι έρευνές μας συνεχίζονται για να διαλευκάνουμε τι συνέβη. Προχωράμε στην αναγνώριση των θυμάτων, η διαδικασία, όμως, αναμένεται να διαρκέσει αρκετό χρόνο» δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Άντριου Μάρινερ. Αναφορικά με τη σύλληψη σημείωσε: «Έχουμε συλλάβει τον οδηγό του φορτηγού σε σχέση με το περιστατικό. Παραμένει υπό κράτηση».