Κοινωνία, Συμπεριφορά

Ξυλοδαρμός γυναίκας στον Βόλο | Έδειρε τη σύζυγό του, επειδή έπιασε δουλειά

Η 31χρονη χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της, καθώς και έντονη ζάλη

Ακόμη ένα άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας προστέθηκε στην ατέλειωτη αλυσίδα παρόμοιων περιστατικών στον Βόλο, αυτή τη φορά με ένα «νταή» και πιθανότατα… παλαιών αρχών νεαρό που έγινε πυρ και μανία όταν έμαθε ότι η σύζυγός του βρήκε δουλειά και την σακάτεψε στο ξύλο! Ο 29χρονος υπάλληλος σε πλυντήριο αυτοκινήτων άρχισε να χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές μέσα στο σπίτι τους την άτυχη 31χρονη, όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι θα εργαστεί, ενώ ταυτόχρονα την έβριζε και την απειλούσε! Το αποτέλεσμα ήταν η σύζυγός του να καταφύγει στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της, καθώς και έντονη ζάλη!

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις, πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον βάναυσο σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Στην συνέχεια, τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά ζήτησε προθεσμία για να βρει δικηγόρο και να προετοιμάσει την απολογία του και θα καθίσει σήμερα στο εδώλιο.

Πηγή: