Διαδίκτυο, Εγκλήματα

«Βασίλισσα» του Instagram αποδείχθηκε «εγκέφαλος» συμμορίας

Πηγή: cnn.gr

Μία τραγουδίστρια, η οποία θεωρείται «βασίλισσα» στο Instagram, είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής ομάδας, μετά τον εντοπισμό… οπλοστασίου που έκρυβε στο σπίτι της.

Η Radojka Kecman που φέρεται να χρησιμοποιούσε την καριέρα της και το Instagram ως… βιτρίνα, συνελήφθη μαζί με έναν φίλο της, μετά από επιδρομή της αστυνομίας στην οποία εντοπίστηκαν αυτόματα όπλα, πιστόλια, σιγαστήρες και σφαίρες.

Ο δικαστής όρισε για την 25χρονη κράτηση 30 ημερών με τις κατηγορίες περί σύστασης εγκληματικής ομάδας, παράνομη κατοχή, κατασκευή και διακίνηση όπλων.

Ωστόσο, αυτή ήταν μόνο η αρχή. Η πραγματικά μεγάλη ανακάλυψη των Αρχών έγινε στο δεύτερο σπίτι, αυτό του 59χρονου Svetozar Zivkovic, φίλου της νεαρής καλλονής. Εκεί, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 11 καλάσνικοφ, 11 αεροβόλα που είχαν μετατραπεί σε πυροβόλα, 10 σιγαστήρες καθώς και μία μεγάλη ποσότητα σφαιρών.

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, τα όπλα πιθανώς να προορίζονταν για τη συμμορία Skaljar Clan.

Η Kecman εργάζεται ως τραγουδίστρια σε μικρές σκηνές, αλλά είναι γνωστότερη για τις… τολμηρές φωτογραφίες της στο Instagram, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει έτσι πάνω από 21.000 followers.

The following two tabs change content below.

Κέλλυ Ιωάννου

Ονομάζομαι Κέλλυ Ιωάννου. Είμαι Υπ. Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας και Τrauma Coach. Ως Διευθύντρια του CSI Institute, υποστηρίζω θερμά το όραμα του Ινστιτούτου που προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς όπως την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο. Διαθέτω κλινική εμπειρία στον τομέα του Hλεκτρονικού Τραύματος (εξαρτήσεις από διαδίκτυο/ διαδικτυακούς εκβιασμούς, εκφοβισμούς, παρενοχλήσεις κ.ο.κ) και είμαι ιδρύτρια του Traumahelp, του μοναδικού κέντρου στην Ελλάδα για τη θεραπεία και την αποκατάσταση του ηλεκτρονικού τραύματος.