Διαδίκτυο

Σοκ για 24χρονη από τον Βόλο: Βρήκε ροζ βίντεο στο διαδίκτυο με εκείνη πρωταγωνίστρια

Σχεδόν ένα μήνα μετά την καταγγελία μιας 24χρονης από τη Νέα Ιωνία Βόλου ότι στο facebook είχε αναρτηθεί ένα βίντεο από ερωτική της συνεύρεση και τον εντοπισμό ενός 21χρονου που το είχε δημοσιοποιήσει, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου ταυτοποίησαν και αυτόν που το βιντεοσκόπησε και το διέρρευσε.

Πρόκειται για έναν 26χρονο Αλβανό με ελληνική υπηκοότητα, ο οποίος φέρεται να βιντεοσκόπησε την ερωτική πράξη στο διάστημα μεταξύ 7 και 10 Ιουνίου. Τρεις ημέρες αργότερα, η 24χρονη πληροφορήθηκε ότι το βίντεο «παίζει» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και υπέβαλε αμέσως καταγγελία. Μετά από έρευνα με τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 26χρονος ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ο 21χρονος που είχε αναρτήσει το ερωτικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η 24χρονη. Αυτός εντοπίστηκε λίγα 24ωρα μετά την καταγγελία της κοπέλας και παραδέχθηκε την πράξη του, αλλά δεν είχε συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πηγή: protothema.gr