Η Eurolife FFH και το Cyber Security International Institute δημιουργούν τις Ψηφιακές Ακαδημίες !

Πληροφορίες Εγγραφής Μαθητών

Το CSI Institute σε συνεργασία με τη Eurolife FFH και την Επιστημονική ομάδα SeRi (STEM-Engineering-Robotics-Informatics) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δημιουργούν την Ψηφιακή Ακαδημία για Μαθητές, με στόχο να ενθαρρύνουν τη δημιουργική και εκπαιδευτική ενασχόληση των παιδιών με τον κόσμο του διαδικτύου.

Μέσω της συγκεκριμένης Ψηφιακής Ακαδημίας, οι συμμετέχοντες μαθητές θα διδαχθούν βασικές γνώσεις προγραμματισμούρομποτικής και game development.

Η Ακαδημία αυτή θα λειτουργεί με μηνιαίους κύκλους εκπαίδευσης, διάρκειας 16 ωρών ο καθένας, και θα αποτελείται από δυο εκπαιδευτικά τμήματα των 200 ατόμων.

Με την ολοκλήρωσή της, οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε Hackathon, η θεματολογία του οποίου θα κινείται πάνω στα όσα διδάχθηκαν κατά τη διάρκειά της Ψηφιακής Ακαδημίας: Student Edition. Τα παιδιά θα δοκιμάσουν τις γνώσεις τους, θα προκαλέσουν τη φαντασία τους και θα εξασκήσουν πρακτικά τις δεξιότητές τους, δημιουργώντας κάτι δικό τους. Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα projects άλλων συμμετεχόντων, να συζητήσουν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν ιδέες.

Στην Ψηφιακή Ακαδημία: StudentEdition η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για τους μαθητές και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι γονείς των ενδιαφερόμενων μαθητών παρακαλούμε να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα.

Φόρμα Εγγραφής Μαθητών

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.