Γονείς, Οικογένεια, Παιδιά

Παράδειγμα προς μίμηση για τη νεολαία η Σάκκαρη

Στην εποχή όπου οι περισσότεροι νέοι είναι εξαρτημένοι από μια οθόνη η Μαρία Σάκκαρη αποτελεί φωτεινή εξαίρεση αποδεικνύοντας ότι όταν έχεις στόχους, πειθαρχία και πείσμα η επιτυχία είναι δεδομένη.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 6-2, 6-2 της Μαργκαρίτα Γκασπαριάν στον 1ο γύρο του Australian Open.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Australian Open 2020, το 5ο της καριέρας της, ηΜαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-2, 6-2 της Μαργκαρίτα Γκασπαριάνστον 1ο γύρο του Australian Open και έφτασε τις 6 νίκες σε 10 αγώνες της στο τουρνουά.

Η Σάκκαρη είχε σχετικά εύκολο έργο και πλέον θα κληθεί την Τετάρτη να παίξει με την νικήτρια του αγώνα τηςΠενγκ με την Χιμπίνο.

Δίπλα της στον αγώνα της οι Έλληνες ομογενείς που φώναζαν συνεχώς και δεν ξέχασαν την πατρίδα τους και τα δημοτικά της τραγούδια αφού κάθε τόσο ακούγονταν το “Πω,πω,πω Μαρία σ’ αγαπώ”!

Σαν…άνεμος

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη θα φτάσει με μπρέικ στο 2-0 αλλά στο 4ο η Γκασπαριάν θα ¨σβήσει” 4 μπρέικ ποιντ της και θα μειώσει σε 3-1.

Με καλό σερβίς η Γκασπαρπιάν θα κερδίσει το 6ο γκέιμ (4-2) αλλά η Σάκκαρη θα προηγηθεί με 5-2 και με μπρέικ θα πάρει το 1ο σετ σε 34′.

Στο ίδιο έργο θεατές…

Η Μαρία όπως και στο 1ο έτσι και στο 2ο θα προηγηθεί 2-0 με μπρέικ και εν συνεχεία με 3-0 μέσα σε αποθέωση!

Η Ρωσίδα θα μειώσει σε 3-1 και σε 4-2. Με άσο θα η Σάκκαρη θα φτάσει στο 5-2 και με μπρέικ σε 1.03 θα κερδίσει το παιχνίδι με 2-0!

Οι πόντοι ήταν 59-35 για την Σάκκαρη, όπως και οιwinners 16-4, ενώ τα αβίαστα ήταν 27-19 για την Γκασπαριάν. Η Σάκκαρη είχε 4/10 μπρέικπόιντ και η αντίπαλος της δεν έφτασε σε μπρέικ ποιντ!

Πηγή: www.gazzetta.gr