Facebook: Επαναφέρει τη λειτουργία “View as” στα προφίλ των χρηστών

Όπως ανακοινώθηκε σε σχετική ανάρτηση στο επίσημο προφίλ της εταιρείας στο Twitter, το Facebook επαναφέρει τη λειτουργία “View as” στα προφίλ των χρηστών, μερικούς μήνες μετά την απόσυρση της λόγω του κενού ασφαλείας που επέτρεπε σε hackers να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερους από 50 εκατομμύρια λογαριασμούς χρηστών.

Η συγκεκριμένη λειτουργία σου επιτρέπει να ελέγξεις τον τρόπο που δείχνει το προφίλ σου σε κάποιον άλλο συγκεκριμένο χρήστη ή σε όλους γενικότερα, έτσι ώστε να επιλέξεις τι θέλεις να εμφανίζεται και τι όχι.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο και είναι απόλυτα σίγουρη για την ασφάλεια της λειτουργίας “View As”.

Αυτή τη φορά ωστόσο επαναφέρει μόνο την επιλογή για τη δημόσια εμφάνιση του προφίλ και όχι το “View as Specific Person”, (προβολή ως ένας συγκεκριμένος χρήστης).

2019-05-17T14:48:46+00:00