Κοινωνία

Σεξουαλική παρενόχληση στο κέντρο της Αθήνας από 28χρονους σε 2 ανήλικες

Τον τρόμο βίωσαν βράδυ της Τρίτης δύο ανήλικα κορίτσια στην Ερμού, τα οποία ήρθαν αντιμέτωπα με τις αρρωστημένες ορέξεις δύο ανδρών, οι οποίοι σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας δεν δίστασαν να τις παρενοχλήσουν σεξουαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τα δύο κορίτσια περπατούσαν αμέριμνα στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας γύρω στις 22:00 όταν ξαφνικά τις πλησίασαν οι δράστες ηλικίας 28 ετών. Οι δύο άνδρες προσπάθησαν αρχικά να τις αποπλανήσουν.

Οι όμως ανήλικες άνοιξαν το βηματισμό τους και κινήθηκαν πιο γρήγορα, ενώ παράλληλα έλεγαν στους άνδρες που τις καταδίωκαν να τις αφήσουν ήσυχες. Μάταια όμως, καθώς όσο κι αν προσπαθούσαν οι κοπέλες, οι 28χρονοι όχι μόνο δεν πτοούνταν  αλλά γίνονταν όλο και πιο επιθετικοί.  

Πλησίασαν τις ανήλικες και τις θώπευσαν. Τα κορίτσια ηλικίας 13 και 14 ετών αντιστάθηκαν και γλίτωσαν από τα χειρότερα χάρις στην άμεση παρέμβαση ειδικών φρουρών της ομάδας Δράσης που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τα δύο κορίτσια να κινούνται γρήγορα και κατά πόδας να τα ακολουθούν οι δράστες.  Χωρίς δεύτερη σκέψη οι ειδικοί φρουροί της ομάδας Δράσης επενέβησαν και αφού άκουσαν τι τους είπαν τα κορίτσια, στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στους 28χρονους και τους οδήγησαν σε  αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου επιλήφθηκε του περιστατικού.  

Οι δύο 28χρονοι πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης.  

Πηγή:  newsit.gr