Εγκλήματα

Χανιά – Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος τουρίστας

Τραγική η κατάληξη στις έρευνες. Ο 59χρονος τουρίστας από τη Μολδαβία εντοπίστηκε νεκρός.

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 59χρονος Τοφάν Βασιλέ, υπήκοος Μολδαβίας, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το μεσημέρι του Σαββάτου στα Χανιά.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε μια λιμνούλα στον Αλμυρό Γεωργιούπολης. Ο 59χρονος έκανε διακοπές σε ξενοδοχείο στη Γεωργιούπολη στον Δήμο Αποκόρωνα με την οικογένειά του.

Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Αυγούστου, λίγο μετά την άφιξή τους στα Χανιά, ενώ έτρωγε με τη σύζυγό του στο ένα από τα δύο ξενοδοχεία του ομίλου που είχε κάνει κράτηση και έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, είπε στη γυναίκα του ότι θα πάει στο δεύτερο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Όταν μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε δώσει σημεία ζωής, η γυναίκα του δήλωσε την εξαφάνισή του στις αρχές.

Πηγή:

https://www.in.gr/2021/08/10/greece/xania-nekros-entopistike-o-59xronos-touristas/?fbclid=IwAR25w7jVm0tPgc9QpncequpDI0lh3jFEk73ykYkpobZAUZyPTwp5N78VsoY

The following two tabs change content below.

CSIi News

Ένας από τους σκοπούς του CSI Institute είναι η άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των πολιτών. Πάντα κοντά σας για ενημέρωση και επαγρύπνηση.