How to, Τεχνολογία

Πώς να ρυθμίσετε το γονικό έλεγχο στο Nintendo

To Nintendo φαίνεται ως η καλύτερη κονσόλα παιχνιδιών για οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά. Ο εξαιρετικά φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός του, η μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών κατάλληλων για παιδιά και η δυνατότητα να το παίρνετε μαζί το καθιστούν πολύ χρήσιμο. Η Nintendo εισήγαγε επίσης πρώτη την ιδέα των γονικών ελέγχων για τυχερά παιχνίδια!

Η τελευταία καινοτομία της Nintendo ήταν να προσθέσει μια εφαρμογή γονικού ελέγχου που οι γονείς μπορούν να κατεβάσουν στα τηλέφωνά τους για να ελέγξουν την πρόσβαση των παιδιών σε διάφορες λειτουργίες. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για τις βασικές ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση των γονικών ελέγχων στο Nintendo:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή γονικού ελέγχου.
  • Πατήστε Ρυθμίσεις στην κάτω δεξιά γωνία. Εκεί, δημιουργήστε έναν κωδικό που μόνο εσείς γνωρίζετε και τα παιδιά σας δεν μπορούν να μαντέψουν.
  • Στις Ρυθμίσεις κονσόλας, πατήστε όριο χρόνου. Ορίστε ένα ημερήσιο όριο για το χρονικό διάστημα που μπορούν να παίξουν τα παιδιά σας.
  • Έχετε την επιλογή να τερματίσετε τη συσκευή όταν τα παιδιά σας φτάσουν στο καθημερινό όριό τους. Διαφορετικά, τα παιδιά μόλις λάβουν μια ειδοποίηση ότι έχουν φτάσει στο όριο θα μπορούν ακόμα να παίξουν.
  • Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε έναν συναγερμό για την ώρα για να κλείνετε τη συσκευή μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα.
  • Επιβεβαιώστε και αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας.

Πώς να περιορίσετε τις αγορές του ηλεκτρονικού καταστήματος Nintendo

Ανοίξτε την εφαρμογή γονικού ελέγχου Nintendo Switch.

  1. Πατήστε στις Ρυθμίσεις κονσόλας στην κάτω δεξιά γωνία.
  2. Προς το κάτω μέρος της οθόνης, όπου αναφέρεται η ένδειξη ATTENTION, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Γονικός έλεγχος στο λογαριασμό Nintendo.
  3. Επιλέξτε το λογαριασμό Nintendo του παιδιού σας.
  4. Επιλέξτε Δαπάνες / Αγορές στο Nintendo Switch eShop και Nintendo.com.
  5. Επιλέξτε το πλαίσιο για να απενεργοποιήσετε τις αγορές.
  6. Επιβεβαιώστε και αποθηκεύστε τις αλλαγές σας.

Με πληροφορίες από Common Sense Media