Διαδίκτυο

Πλέον οι ερωτευμένοι επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω Google Docs

Ξεχάστε τα ρομαντικά μηνύματα κειμένου. Τώρα, οι  ερωτευμένοι αλληλεπιδρούν μέσω των Εγγράφων Google (Google Docs).  Χρησιμοποιούν την υπηρεσία επεξεργασίας κειμένου που βασίζεται στο Cloud για να στείλουν ερωτικά σημειώματα και εικόνες. Οι λάτρεις συνήθως μοιράζονται ένα ενιαίο έγγραφο και ανταλλάσσουν μηνύματα τόσο στο κύριο σώμα κειμένου όσο και χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σχολίων.

“Το βλέπω  σαν ένα σύγχρονο ερωτικό γράμμα”, λέει η Simone Ver Eecke, 32 ετών για το Google Doc που έχει με το φίλο της εδώ και τρία χρόνια. Δημιούργησαν το ψηφιακό έγγραφο με όνομα: Bedtime Stories τον Ιανουάριο, και από τότε το  έχουν μεγαλώσει σε μήκος 27 σελίδων.

Είναι πολύ διασκεδαστικό και γεμάτο φαντασία, αναφέρουν οι χρήστες.  Πολλοί χρησιμοποιούν τα Έγγραφα Google για να προσθέσουν κάποια ίντριγκα σε αυτό που είναι, ως επί το πλείστον, ένα επαγγελματικό αρχείο.

Όταν η Noelle Phansalkar, 23 ετών, είχε αναλάβει ένα πρότζεκτ για μια δικηγορική εταιρεία το περασμένο έτος, ο φίλος της ήταν ο προϊστάμενος της και συχνά μοιραζόταν έγγραφα της δουλειάς τους. “Θα τον ρωτούσα για μια εργασία και θα τελικά εξελίχθηκε να μιλάμε και να φλερτάρουμε [στο έγγραφο]. Τον αποκαλούσα αφεντικό, ήταν πολύ διασκεδαστικό. ”

Ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι προσέγγισης, η επικοινωνία εκεί τους φαίνεται πολύ διαφορετική, επειδή σχετίζεται με την εργασία.

Η Emma King διαπίστωσε επίσης ότι αυτή η υπηρεσία ήταν εκπληκτικά ρομαντική όταν εργάστηκε για τη διπλωματική της διατριβή. Ο φίλος της την βοήθησε αρκετά να επεξεργαστεί το έγγραφο και της άφηνε ρομαντικά σημειώματα στα περιθώρια.

“Δεν το χρησιμοποιούσαμε ειδικά για φλερτ, αυτό συνέβαινε εκ των υστέρων”, λέει η King. “Δουλεύεις τόσο σκληρά με αυτό το τεράστιο, επιστημονικό έγγραφο και μετά μια πρόταση από κάτω:” Σ ‘αγαπώ μωρό μου”. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο ευχάριστο γιατί είναι απροσδόκητο. ”

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως εκεί πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη προσοχή, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που αυτά τα σημειώματα έχουν πέσει στο μάτι των υφιστάμενων της  εργασίας και για τους ερωτευμένους, μάλλον ήταν αρκετά άβολο..

Με πληρoφορίες από NY Post