Διαδικτυακές απειλές, Διαδίκτυο

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την υπόθεση 24χρονου που ανακοίνωσε μέσω instagram ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram 24χρονος νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στο οποίο ανακοίνωνε ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως ανέφερε στο σχετικό υλικό ο νεαρός άνδρας δεχόταν απειλές  από οργανωμένο κύκλωμα το οποίο τον είχε στοχοποιήσει και τον απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει σεξουαλικό υλικό από προσωπικές του στιγμές.

Το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια κατόπιν δεκάδων καταγγελιών που λάβαμε από χρήστες του διαδικτύου προώθησε άμεσα το συμβάν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση  και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Αναμένεται να γνωστοποιηθούν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, η κατάσταση του 24χρονου ή αν απλά πρόκειται για μία κακόγουστη φάρσα.

Πάντως, ο πατέρας του 24χρονου επικοινώνησε νωρίτερα με το Ινστιτούτο μας καταγγέλλοντας ότι δεν έχει νέα του παιδιού του από χθες στις 16:00 μ.μ .

Σύμφωνα, επίσης με τα λεγόμενα του πατέρα, ο ίδιος επικοινώνησε με τοπικό αστυνομικό κέντρο της περιοχής που διαμένει ο 24χρονος και οι αρχές τον συμβούλεψαν να προχωρήσει στη διαδικασία δήλωσης εξαφάνισης.