Μη κατηγοριοποιημένο

Η δημιουργία νέας γενιάς Blockchain από πρώην διευθυντή της Disney

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Chris Wang, τον πρώην Ιδρυτή του δικτύου παιχνιδιών Playdom της Disney, σχετικά με την ευρύτερη βιομηχανία εν μέσω της συνεργασίας του με το ThunderCore , ένα αυξανόμενο blockchain “επόμενης γενιάς” του οποίου είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος.

Joresa Blount: Μπορείτε να περιγράψετε το κίνητρο για να ξεκινήσετε το ThunderCore, και το πώς οι προηγούμενες εμπειρίες σας με  Playdom και Disney σχετίζονται με την πρωτοβουλία σας να φέρετε ένα δίκτυο από blockchain;

Chris Wang: Νομίζω ότι μία από τις μεγαλύτερες προτάσεις  του blockchain είναι ότι μπορεί να αποφέρει τη δικαιοσύνη σε όλους. Παρόλο που πρόκειται για μια εξαιρετική τεχνολογία, όταν ξεκίνησα αρχικά, δεν ήταν πολύ πρακτική εξαιτίας της αργής και δαπανηρής επικύρωσης του. Έτσι, αποφάσισα να δημιουργήσω ένα blockchain υψηλής απόδοσης για να μειώσουμε αυτές τις ελλείψεις και να βοηθήσουμε την τεχνολογία να είναι διαθέσιμη για όλους. Στο Playdom, μάλιστα δημιουργήσαμε πολλά από τα πρώτα παιχνίδια του Facebook.

Joresa: Μπορείτε να περιγράψετε τα βασικά πλεονεκτήματα των νέων blockchain και πώς μπορούν να βελτιώσουν τα υπάρχοντα εκείνα των εφαρμογών; Είναι άμεσος ο ανταγωνισμός στις δημοφιλείς εφαρμογές σήμερα ή περισσότερο ένα συμπλήρωμα γι’ αυτές;

Chris: Το κύριο πλεονέκτημα είναι η διαφάνεια. Μπορείτε να επαληθεύσετε και μόνοι σας ότι οι προγραμματιστές παιχνιδιών δεν εξαπατούν μέσω της αναθεώρησης των κανόνων στο δίκτυο, η οποία αποτελεί το λόγο για τον οποίο τα παιχνίδια και οι εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών είναι τόσο δημοφιλή τη στιγμή.

Joresa: Τι είδους αποκεντρωμένες εφαρμογές (dapps) ο καλύπτει ο ThunderCore; Για παράδειγμα, οι προηγούμενες εμπειρίες σας με το Playdom φιλοδοξούν ο  ThunderCore να επικεντρωθεί περισσότερο στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών ή σε άλλο, όπως οι χρηματοοικονομικές εφαρμογές;

Chris: Ο μηχανισμός συναίνεσης μας επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη ανάπτυξη των dapps που μπορούν να κλιμακωθούν αμέσως. Ως αποτέλεσμα, τα dapps μπορούν σίγουρα να επωφεληθούν από την αξιοποίηση του ThunderCore.

Κλείνοντας, σε συνέχεια της δημιουργίας των bitcoin, τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.  Γι’ αυτό και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη της τεχνολογίας των blockchain μέσα στα επόμενα χρόνια..

Με πληροφορίες από  Forbes