Διαδικτυακές απειλές, Διαδίκτυο

Είναι η εκδικητική πορνογραφία μία νέα νόρμα;

Ένας άνδρας που η Charlotte θεωρούσε τον καλύτερό της φίλο και όχι μόνο, μοιράστηκε προσωπικές τους φωτογραφίες..  “Είχα μοιραστεί μαζί του στο Snapchat γυμνές φωτογραφίες. Προφανώς, με κανένα πρόσωπο σε αυτές, τίποτα”, δήλωσε εκείνη.

“Και στο Snapchat μπορείτε να δείτε πότε κάποιος αποθηκεύει τη φωτογραφία σας. Λαμβάνετε ειδοποίηση γι ‘αυτό, αλλά εκείνος είχε μια εφαρμογή ώστε να μπορεί να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες χωρίς εγώ να το γνωρίζω”.

Είπε επίσης ότι ο φίλος της κατέληξε να δείχνει όλες τις φωτογραφίες της στην πλειοψηφία της τάξης του γυμνασίου, περίπου 100 άτομα, που όλοι την ήξεραν.

“Καταλαβαίνοντας ότι κάποιος που είχα απόλυτη εμπιστοσύνη και νόμιζα ότι είχε ένα επίπεδο σεβασμού για μένα, θα μπορούσε απλώς να τα καταστρέψει όλα,  ήταν πολύ απογοητευτικό. ” Συμπλήρωσε πως τελικά δεν κινήθηκε ποτέ νομικά εναντίον του αλλά είναι πάντα φοβισμένη ότι οι φωτογραφίες μπορεί να εμφανιστούν ξανά.

“Αν θα μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα έκανα σίγουρα κάποια πράγματα διαφορετικά, είναι τρομερό και αηδιαστικό “, είπε,” αλλά είμαι επίσης σε μια πολύ υγιή σχέση τώρα και μοιραζόμαστε εξίσου τις φωτογραφίες μας.  Είμαστε δύο ενήλικες και είμαστε σε αυτή την κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Έτσι, όχι, δεν θα σταματήσω στην κατάσταση που είμαι τώρα. ”

Είπε ότι το “ασφαλές σεξ” συμπεριλαμβάνει κάτι περισσότερο από την πράξη, και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να επωφεληθούν από τους άλλους.

Σήμερα, αποκαλύπτει ότι αν οι φωτογραφίες της ήταν αναρτημένες στο διαδίκτυο ή ότι ήταν αντίθετες με τις επιθυμίες της, η Charlotte δήλωσε ότι θα προβεί σε νομικές ενέργειες.  Παρόλο που άλλοι διστάζουν, εκείνη θα αισθανόταν άνετα να πάει στην αστυνομία.

“Δεν πρόκειται να ντραπώ για τις φωτογραφίες, γιατί η ντροπή είναι στο πρόσωπο που τις μοιράζεται. Είναι το πρόσωπο που έκανε  το λάθος σε αυτή την κατάσταση”, είπε. «Όσο περισσότεροι άνθρωποι λένε« είμαι θύμα εκδικητικής πορνογραφίας και έκανα όλες τις νομικές ενέργειες », αυτό θα ανοίξει τις πόρτες για πολλούς ανθρώπους οι οποίοι δεν νιώθουν άνετα να μιλήσουν για  την υπόθεσή τους αστυνομία. Μη νιώθεις ότι είσαι μόνος σε αυτή την κατάσταση γιατί δεν είσαι επειδή, αυτό συμβαίνει σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. “

Με πληροφορίες από news.wbfo.org