Media, Press Release

Διεθνής βράβευση του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια του Μανώλη Σφακιανάκη

Το Csi Institute έφθασε Βιέννη μετά από πρόσκληση των AHEPA Βιέννης και προχωράει για τους επόμενους σταθμούς Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Σίδνεϋ, Στουτγάρδη με σκοπό την ενημέρωση της Ομογένειας.

Οι Έλληνες της Αυστρίας υποδέχθηκαν τον Στρατηγό ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Μανώλη μαζί με την διευθύντρια του ινστιτούτου Ιωάννου Κέλλυ με αγάπη και  δίψα για γνώση σε ότι αφορά τις Νέες  Τεχνολογίες, τα φαινόμενα της  σύγχρονης  εποχής μας.

Το τμήμα AHEPA Βιέννης «Νικόλαος Δούμπας» που διοργάνωσε την ημερίδα με θέμα: «Ο δεκάλογος της ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο για μικρούς και μεγάλους», στο Webster University,  είχε την τιμή να έχει σαν εισηγητές της ημερίδας τον κο Εμμανουήλ Σφακιανάκη (Αντιστράτηγος εα. ΕΛ.ΑΣ / Ιδρυτής και Πρόεδρος Ινστιτούτου Διεθνούς Κυβερνοασφάλειας CSIi / Eιδικός Ερευνητής- Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων / Ιδρυτής του τμήματος Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛ.ΑΣ) και την
κα Kαλλιόπη Ιωάννου ( Διευθύντρια Ινστιτούτου Διεθνούς Κυβερνοασφάλειας (CSIi) / Κλινική Εγκληματολόγος / Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων Εγκλημάτων).


Σε ένα κατάμεστο ακροατήριο μίλησαν για νέες τεχνολογίες σε παιδιά και γονείς όπου στο τέλος βραβεύθηκε ο Στρατηγός από τους AHEPA Βιέννης Έλληνες Ομογενείς για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο εντός και εκτός χώρας και τη δραστηριότητά και συνεισφορά του στη cyber security.

 

Πηγή: day2day.gr