Γονείς, Διαδικτυακές απειλές, Διαδίκτυο, Οικογένεια, Παιδιά, Ψυχική υγεία

Γονείς προσοχή! Νέο επικίνδυνο challenge στο Tik Tok μπορεί να κοστίζει ακόμα και τη ζωή των παιδιών

Θύελλα αντιδράσεων και ανησυχία έχει προκαλέσει η νέα επικίνδυνη πρόκληση που λαμβάνει χώρα στη δημοφιλή εφαρμογή Τik Tok.

Τόσο ενήλικοι όσο και ανήλικοι χρησιμοποιούν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok.com για να αποδείξουν τις χορευτικές και μουσικές τους δεξιότητες μετά από σχετικές προκλήσεις φίλων τους.

Δυστυχώς όμως υπάρχει μία νέα επικίνδυνη πρόκληση κατά την οποία δύο άτομα στέκονται δεξιά και αριστερά από ένα τρίτο ανυποψίαστο άτομο το οποίο βρίσκεται στη μέση. Τα δύο άτομα που βρίσκονται στην άκρη πηδούν και τη στιγμή που το τρίτο άτομο που βρίσκεται στη μέση και πηδά και εκείνο του βάζουν μία τρικλοποδιά.

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει ήδη μερικά βίντεο από την επικίνδυνη αυτή πρόκληση, χωρίς να είναι γνωστές οι διαστάσεις που ενδέχεται να έχει λάβει στη χώρα μας.

Οι πιθανές συνέπειες από αυτή την επικίνδυνη πρόκληση είναι:

-Kατάγματα

– Διάσειση

– Eγκεφαλικές βλάβες

Το CSI Institute συνιστά στους γονείς να ενημερώσουν τα παιδιά τους ότι η πρόκληση αυτή δεν είναι αστεία και μπορεί να τους κοστίσει ακόμη και τη ζωή.

Μιλήστε στα παιδιά σας, επικοινωνήστε ανοικτά μαζί τους και παρακαλούμε πολύ προειδοποιήστε τα για τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από τη συμμετοχή τους σε μία τέτοιου είδους πρόκληση.