Ονομάζομαι Χρήστος Δήμτσας και φοιτώ στο τμήμα πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς(ΠΑ.ΠΕΙ).

Από μικρός είχα καταλάβει ότι το μέλλον μου ανήκει στην πληροφορική. Στα μέσα του λυκείου είχα την πρώτη μου επαφή με τον προγραμματισμό και τότε ήταν που μπήκε για τα καλά μέσα μου το μικρόβιο. Από τότε περνάω πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή είτε κάνοντας εργασίες της σχολής, είτε προσπαθώντας μέσω αναζήτησης και πειραματισμού να γίνομαι συνεχώς καλύτερος.

 Γιατί αποφάσισα να γίνω εθελοντής στο CSI Institute:

Καταρχήν θεωρώ ότι το διαδίκτυο είναι ένα απίστευτο εργαλείο με πολλή μεγάλη δύναμη, το οποίο έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής όλου του κόσμου και στην ουσία έχει οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μία νέα εποχή.

Όπως κάθε εργαλείο όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε να το χρησιμοποιούμε σωστά, έτσι και το διαδίκτυο, του οποίου η δύναμη μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά σε περίπτωση λανθασμένης χρήσης του.

Παρακολουθώντας το σπουδαίο έργο του CSI Institute διαπίστωσα ότι στοχεύει ακριβώς εκεί που πηγάζουν οι κίνδυνοι του διαδικτύου, στην λάθος χρήση του, εκπαιδεύοντας μικρούς και μεγάλους στο να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ορθά και προς όφελός τους.

Αποφάσισα να γίνω μέλος της ομάδας του CSII ώστε να βοηθήσω όπως μπορώ σ ’αυτό το έργο αλλά και να αποκτήσω γνώσεις και εμπειρίες.