Μαρία Πατούλια

Εθελόντρια – Φοιτήτρια Οικονομικών Σπουδών

 Φτάνοντας στο τελευταίο έτος των σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, ανακάλυψα πως αυτό που με ελκύει περισσοτερο ειναι οι ψηφιακές τεχνολογίες και κυρίως ο κλάδος της ασφάλειας στο διαδίκτυο είναι κάτι που με ενθουσιάζει.

Έτσι, αποφάσισα να παρω την πρωτοβουλία να έρθω σε επαφή με το CSI institute για να έρθω όσο πιο κοντά μπορώ στην επίτευξη των στόχων μου. Ξεκίνησα την πρακτική μου με ιδιαίτερα καλές προοπτικές, καθως οι γνώσεις που συνεχώς αποκτούσα σε τόσο μικρό χρονικο διάστημα, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου.

Κατά την εμπειρία μου στο Ινστιτούτο, θεωρώ πως η συνεργασία, η ασφάλεια, η ενημέρωση, η προθυμία, η εργατικότητα και η εμπιστοσύνη, είναι αυτά στα οποία έχουμε επενδύσει και πλέον χαρακτηρίζουν τόσο εμάς, όσο και το Ινστιτούτο.

Η εργασία μου εκεί συνέβαλλε στην ουσιαστικότερη αφομοίωση της επιστημονικής γνώσης μέσα από την εφαρμογή σε πραγματικές συνθήκες εργασίας αλλά και στα καθημερινά περιστατικά που αντιμετωπίζουμε.  Στον ελεύθερό μου χρόνο, απολαμβάνω ταινίες και βόλτες με τις παρέες μου.