Μάριος Γιαννάκου

CSIi Antibullying Ambassador – Αθλητής Υπεραποστάσεων

O Mάριος Γιαννάκου ( 28 Μαρτίου 1992- ) είναι αθλητής υπεραποστάσεων, εξερευνητής και ένας από τους δύο (2) ιδρυτές της προπονητικής ομάδα Project Possible .

Έχει διακριθεί σε αγώνες υπεραποστάσεων στον κόσμο ανάμεσά τους στον αγώνα 150 χιλιομέτρων στην Αρκτική και του μεγαλύτερου υπερμαραθωνίου ερήμου στον κόσμο μήκους 270 χιλιομέτρων στην έρημο Αλ Μαρμούμ. Είναι ομιλητής παρακίνησης μιλώντας στους ανθρώπους για το υπέρβαρο παρελθόν του, παρακινώντας τους να αλλάξουν συνήθειες και τρόπους ζωής.

Έχει μιλήσει στο δημοφιλή συνέδριο ομιλητών της TEDx , στο Παγκόσμιο Συνέδριο Antibullying και σε πλήθος άλλων ομιλιών.  Είναι ένα από τα 14 άτομα στον κόσμο που τερμάτισαν τον Φεβρουάριο του 2018 τον αγώνα 150 χιλιομέτρων στην Αρκτική και ένας από τους 18 αθλητές που τερμάτισαν τον αγώνα 270 χιλιομέτρων στην έρημο. Έίναι κάτοχος παγκοσμίου ηλικιακού ρεκόρ στον μεγαλύτερο υπερμαραθώνιο ερήμου στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2018. Επιπλέον είναι κάτοχος του ηλικιακού ρεκόρ στον αγώνα 170 χιλιομέτρων του Rodopi Ultra Trail. Ασχολείται επιπλέον με τη ζωγραφική, την ποίηση και τη συγγραφή, ενώ είναι αρθρογράφος στην Εναλλακτική Δράση, στο περιοδικό iRUN και στο Advendure.com