Κυβερνογιατροί χωρίς σύνορα 2020-01-28T15:42:31+00:00

Κυβερνο-γιατροί χωρίς σύνορα

Μεριμνώντας για την ασφάλεια των παιδιών αλλά και των ενηλίκων και την διάδοση και εφαρμογή των κανόνων ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute) υλοποιεί μια νέα δράση.

Στόχος της νέας δράσης είναι  η μετάδοση αυτής της γνώσης και η ενημέρωση των κατοίκων των  ακριτικών περιοχών. Οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών της νησιωτικής καθώς και ηπειρωτικής Ελλάδας, λόγω της γεωγραφικής θέσης τους συχνά αποκλείονται από χρήσιμα ενημερωτικά και επιμορφωτικά δρώμενα, που θα μπορούσαν να προσφέρουν μια νότα ανανέωσης στην καθημερινή τους ζωή και πρωτίστως να διατηρήσουν ζωντανή την φλόγα της επικοινωνίας με την υπόλοιπη Ελλάδα και τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας που βρίσκονται στον παλμό των εξελίξεων.

Το CSI Institute αντιλαμβανόμενο την ανάγκη ίσης πρόσβασης, όλων των κατοίκων της χώρας, στην ενημέρωση και επιμόρφωση σε ζητήματα πρόληψης του ηλεκτρονικού εγκλήματος και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, επιχειρεί να μηδενίσει την γεωγραφική απόσταση πραγματοποιώντας στοχευμένες επισκέψεις σε όλες τις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας.

Οι κάτοικοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν και να συνομιλήσουν για χρήσιμα θέματα με τον Στρατηγό, κ. Εμ. Σφακιανάκη, και την ομάδα του, να θέσουν τις δικές τους απορίες και προτάσεις για έναν κόσμο ασφαλή για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Η γνώση πρέπει να μεταλαμπαδεύεται διαπερνώντας τα σύνορα, γεφυρώνοντας κάθε διαφορά ή απόσταση και οι κυβερνο-γιατροί του CSI Institute είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση!