Αντωνία Μουτσάτσου

Εθελόντρια

Ονομάζομαι Αντωνία Μουτσάτσου. Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια του τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ως άτομο είμαι αξιόπιστη, επικοινωνιακή, επιμελής, συνεπής και ικανή στη διαχείριση ενός έργου ή μιας ομάδας. Εκτός από τις σπουδές μου στο κλάδο του Τουρισμού, έχω πάρει πτυχίο καθηγήτριας μονόσκαλου και δίσκαλου αρμονίου από το ωδείο Φίλιππος Νάκας. Επίσης μου είχε δοθεί υποτροφία για τα μαθήματα αρμονίας και solfege λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων μου πάνω στον τομέα της μουσικής. Είμαι κάτοχος δυο πτυχίων ξένων γλωσσών, Αγγλικών και Γερμανικών.

Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να βγαίνω με τους φίλους μου και να περνάμε καλά γιατί λόγω του πιεσμένου  καθημερινού προγράμματος μου, δεν έχω αυτή την δυνατότητα σε καθημερινή βάση. Ένα ακόμα πράγμα που λατρεύω να κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου είναι τα ταξίδια. Η αγάπη μου όμως για την Κρήτη και κυρίως για τον τόπο μου, το Ρέθυμνο, δεν με αφήνει ποτέ, στον ελεύθερο χρόνο μου λατρεύω να πηγαίνω σε κρητικές εκδηλώσεις για να καλύπτω κάπως το κενό της ξενιτιάς. Επιπλέον, με ενδιαφέρουν και διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό, την μουσική και την ψυχολογία. Στο CSI Institute έχω τη χαρά να βοηθάω τον κόσμο και να τον ενημερώνω για τους κινδύνους του διαδικτύου.

Η θέση μου στο Ινστιτούτο είναι να δίνω λύσεις και τρόπους διαφυγής από τον  εθισμό σε βίντεο games, αλλά και ότι άλλο έχει να κάνει με τον εθισμό του διαδικτύου, μέσω της μουσικής. Διότι η μουσική είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης των εσωτερικών μας προβλημάτων και να βλέπουμε την χαρούμενη και αισιόδοξη πλευρά της ζωής, γιατί η μουσική θρέφει την ψυχή μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι χωρίς εθισμούς και εμμονικές συμπεριφορές.